Några ord om oss

VAD VI SÄLJER

På vår hemsida kan du köpa musik utan sång för dig som vill sjunga själv. Du betalar enklast med Klarna, Swish eller kort och efter genomfört köp kan du ladda ner dina låtar direkt från vår hemsida. Du får även ett mail med en länk där du kan ladda ner dina MP3 filer som du sedan kan spela upp på din dator, flytta över på din telefon, bränna ut på en musik cd eller använda som vilken MP3 fil som helst. Våra kunder är solister, trubadurer, musiklärare, TV, radio, resebolag, deltagare i auditions, talangjakter med flera.

De versioner vi har ligger alla uppe i shoppen. Många finns i två versioner vissa bara med körer eller instrumentala.

VÅR BAKGRUND

Singback bildades 2002 under namnet Svenska Karaokefabriken AB. Då producerade vi musikbakgrunder och karaokeskivor på svenska. Efterfrågan på svenskt material av god kvalité var stor och de karaokeprodukter som fanns var av dålig kvalité. Sedan dess har vi sett att intresset för att sjunga växer hela tiden. 2009 såldes karaokeverksamheten av och vi valde att fokusera enbart på musikbakgrunder. 

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

Singback.se kan förutom färdiga musikbakgrunder erbjuda olika tjänster till dig som sysslar med musik:
- Bakgrundsmusik
- Medleyn
Du kan via oss beställa professionellt inspelade musikbakgrunder. Våra kunskaper sträcker sig alltifrån dansband till hårdrock och vi har ett brett kontaktnät där vi plockar in musiker efter behov. Räkna med en kostnad på 1000-3000 kronor. Kontakta oss för ett pris på den låt du söker! 

Vi kan även hjälpa till med bland annat:
- Reklamjinglar
- Skräddarsydd musik till ert företag
- Ljudeffekter

Producerar du musikbakgrunder som du vill sälja här? 
Kontakta oss för ett samarbetsförslag!

Singback.se ägs och drivs av Mono Content Group AB som förutom Singback.se även driver Myntrör.se och Mylar.se

Vi har sålt på nätet sedan 2002. Vårt mål är att skapa nischade shoppar med ett smalt men djupt utbud.
Vi levererar över 4000 ordrar per år och växer hela tiden.