Om oss

Varför välja oss?

01

Tillgång till musiken direkt.

När ditt köp gått igenom så kan du ladda ner musiken direkt utan några väntetider.

02

Hög kvalité på bakgrunderna.

Vi anlitar duktiga producenter och detta bidrar till att låtarna håller toppkvalité.

03

Brett utbud av låtarna.

Vi försöker ha ett brett utbud av våra låtar. Detta för att du ska hitta just din låt.

Några ord om oss

Vad vi säljer:

På vår hemsida kan du köpa musik utan sång för dig som vill sjunga själv. Du betalar enklast med kort och kan direkt ladda ner en MP3 fil som du sedan kan spela upp på din dator, bränna ut på en musik cd eller använda som vilken MP3 fil som helst. Våra kunder är solister, trubadurer, musiklärare, TV, radio, resebolag, deltagare i auditions, talangjakter mfl.


Vår bakgrund:

Singback bildades 2002 under namnet Svenska Karaokefabriken AB. Målet var att tillverka musikbakgrunder och karaokeskivor på svenska. Efterfrågan på svenskt material av god kvalité var stor och sedan dess har vi sett att intresset för karaoke och att sjunga växer hela tiden. 2009 såldes karaokeverksamheten av och vi valde att fokusera enbart på musikbakgrunder. Singback.se är ett helägt dotterbolag till Mono Content Group AB. Vi anlitar för ändamålet professionella musiker och producenter med lång erfarenhet av de genres och musikstilar som vi gör. 


Övriga tjänster:

Singback.se kan förutom färdiga musikbakgrunder erbjuda olika tjänster till dig som sysslar med musik:

- Bakgrundsmusik

Du kan via oss beställa professionellt inspelade bakgrunder som vi själva gör i vår digitala studio. Våra kunskaper sträcker sig alltifrån dansband till hårdrock och vi har ett brett kontaktnät där vi plockar in musiker efter behov. Räkna med en kostnad på 800-1500 per färdig minut musik. Kontakta oss för ett pris på den låt du söker! 


Vi kan även hjälpa till med bland annat:

- Reklamjinglar

- Skräddarsydd musik till ert företag

- Ljudeffekter

Producerar du musikbakgrunder som du vill sälja här? Kontakta oss för ett förslag!